eerstelijnspraktijk Van Tilburg - Boodschap
RSS

Recente posts

conferentie: Een innige verbintenis
congres: Een innige verbintenis
Congres polikliniek en kenniscentrum hiv @ psychische klachten
2015
afwezigheid 2015

Categorie├źn

aankondiging
afwezigheid
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

verzekeringen e.d.

In 2013 komen er weer een aantal wijzigingen aan, waaronder dat waarschijnlijk het eigen risico van 220 euro naar 350 euro verhoogd wordt. Voor sommige mensen een forse kostenpost. Dit eigen risico geldt voor de vergoedingen uit het basispakket (op bijv. huisarts na). Daarnaast is de eigen bijdrage in 2012 ook al van 10 naar 20 euro verhoogd. Het kan dan soms verstandig zijn om eens te kijken naar de mogelijkheid van een aanvullnd pakket.
 
Ik heb met de meeste verzekeringen (op bijv. de Friesland na) een contract, waarbij de rekening in eerste instantie naar de verzekering gestuurd wordt. Let wel: u blijft  zelf verantwoordelijk voor de rekening. De eigen bijdrage wordt door de verzekeringen van Multizorg (ONVZ, PNO, DSW, ASR etc), Zorg en Zekerheid  en FBTO bij de Achmeagroep niet (meer) eerst voorgeschoten en dan met u verrekend door de zorgverzekering. Bijzonder vervelend voor u en mij! Deze eigen bijdrage moet u dus zelf alvast betalen.
 
Daarnaast wil ik wijzen op het samenwerkingsverband dat ik met een aantal psychologen heb bijv voor vervanging:
 
 
 

0 Reacties op verzekeringen e.d.:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint