eerstelijnspraktijk Van Tilburg - Boodschap
RSS

Recente posts

conferentie: Een innige verbintenis
congres: Een innige verbintenis
Congres polikliniek en kenniscentrum hiv @ psychische klachten
2015
afwezigheid 2015

Categorie├źn

aankondiging
afwezigheid
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

conferentie: Een innige verbintenis

op 30 juni 2016 vindt de conferentië "Een innige verbintenis" plaats met als onderwerp hiv en psychische klachten. Georganiseerd door het kenniscentrum en de polikliniek hiv en psychische klachten van GGZ inGeest.

Voor meer informaite zie de pagina: Een innige verbintenis

congres: Een innige verbintenis

Een innige verbintenis

33 jaar polikliniek en 11 jaar kenniscentrum

30 juni 2016 Amstelzaal VUmc Amsterdam

Het behandelteam hiv en psychische klachten van GGZ inGeest bestaat 33 jaar en het kenniscentrum bestaat 11 jaar. Met het congres Een innige verbintenis geven wij een overzicht van de meeste recente inzichten op het gebied van hiv en psychische klachten.
De inhoud speelt in op de actualiteit en geeft handvaten voor de herkenning en behandeling van psychische klachten voor verschillende professionals.

Congres polikliniek en kenniscentrum hiv @ psychische klachten

Eerste aankondiging
Een innige verbintenis
Congres polikliniek en kenniscentrum
hiv & psychische klachten
 
33 jaar polikliniek en 11 jaar kenniscentrum
 
                                                                                  30 juni 2016, hele dag Amstelzaal-VUmc Amsterdam

2015

Voor 2015 heb ik contracten afgesloten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. De rekeningen voor verzekerde zorg gaan rechtstreeks naar de zorgverzekeraar. U betaalt geen eigen bijdrage, maar hou rekening met het eigen risico. De declaraties gaan op basis van 4 pakketten met ieder een maximaal aantal minuten zorg. Dit betekent dat er geen declaraties per zitting meer plaatsvinden.


afwezigheid 2015

Ik ben van 25 juni tot en met 30 juli 2015 afwezig in verband met congres en vakantie.

Afwezigheid

Ik ben afwezig/I am absent:
 
van/from 9 juli 2013-15 juli 2013
 
in September 2013

2013

Met ingang van 2013 worden de eerste 5 zittingen rechtstreeks gedeclareerd bij de zorgverzekeraar (op de Friesland na). Voor zittingen na de eerste 5 zittingen wordt een rekening naar de cliënt gestuurd. Deze kunt u dan zelf bij de zorgverzekeraar declareren. Deze wijziging in beleid komt voort uit de problemen met de declaraties bij de zorgverzekeraar en de extra administratie die hieruit voortkomt.

verzekeringen e.d.

In 2013 komen er weer een aantal wijzigingen aan, waaronder dat waarschijnlijk het eigen risico van 220 euro naar 350 euro verhoogd wordt. Voor sommige mensen een forse kostenpost. Dit eigen risico geldt voor de vergoedingen uit het basispakket (op bijv. huisarts na). Daarnaast is de eigen bijdrage in 2012 ook al van 10 naar 20 euro verhoogd. Het kan dan soms verstandig zijn om eens te kijken naar de mogelijkheid van een aanvullnd pakket.
 
Ik heb met de meeste verzekeringen (op bijv. de Friesland na) een contract, waarbij de rekening in eerste instantie naar de verzekering gestuurd wordt.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint