eerstelijnspraktijk Van Tilburg - Boodschap

Over mij
Als eerstelijnspsycholoog werk ik generalistisch en eclectisch. Dat betekent dat ik gebruik maak van technieken en gangbare therapeutische richtingen binnen de psychologie die de meeste kans op succes hebben. Per persoon wordt gekeken naar de best passende werkwijze en technieken. Ik gebruik o.a. cognitieve gedragstherapie, RET, EMDR, relatietherapie en MBT.
Als eerstelijnspsycholoog werk ik klachtgericht, maar ook persoonsgericht en emotie-gericht. Uw klacht staat centraal, maar ook de samenhang met verleden, emoties en oplossingsstrategieën. Er wordt concreet gewerkt aan het doel, namelijk dat u zonder hulpverlening verder kunt en dat uw klachten niet erger worden.
Ik behandel naast de veel voorkomende klachten, zoals angsten, stemmingsstoornissen (somberheid), relatieproblemen, werkproblemen, burnout etc., ook een aantal specifieke issues, zoals verslaving, seksuele problemen, seksueel misbruik (met name bij jongens en mannen), seksuele identiteitsproblemen en problemen rondom de verwerking van hiv/aids en kanker. Daarnaast heb ik nog een aantal andere interesses, waar onder hoogbegaafdheid en transgenderism.
Locatie:
Psychologenpraktijk Van Tilburg
Memlingstraat 9
1077 LP Amsterdam
06 42089455

Ik werk samen met een aantal zeer ervaren Amsterdamse collega's. Indien ik langere tijd afwezig ben ivm vakanties, congressen e.d. kunt u contact met een van hen opnemen:
 
Houdt u er wel rekening mee dat zij niet in het bezit zijn van uw dossier!


In het geval u zeer urgent hulp nodig hebt kunt u in het algemeen het beste contact opnemen met uw (huis)arts!
 
Tijden:
Ma., di, do: 11.00 - 20.00
Za.: Gesloten
Zo.: GeslotenWebsite Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.